Rigging

Mai știi care a fost ultimul concert care te-a entuziasmat peste măsură? Întrebăm pentru că e foarte posibil să fi fost și noi acolo. În backstage mai exact. Încântați de rezultat după ce am finalizat o muncă contra cronometru de zile sau săptămâni.

Detalii

Închirieri
echipamente

Secretul nu chiar atat de secret pentru organizarea unui eveniment de succes ar trebui sa il stim cu totii: oamenii pe care te bazezi si felul in care isi fac treaba. Un plus este abilitatea lor de a gasi solutii in eventualitatea in care planul initial intalneste neprevazutul. Pentru a facilita gasirea de solutii si munca oamenilor pe care te bazezi, e bine sa ai la dispozitie tot echipamentul de care ai nevoie. Daca primesti si consultanta in pachetul de inchiriere, sigur nu-ti va da cu virgula, ci cu plus.

Detalii

Servicii adiacente

Lucrul la inaltime presupune sa faci in fiecare zi ceea ce iti place. Pasiunea s-a transformat in meserie ale carei prize de incredere sunt certificarile, specializarile si asumarea responsabilitatii atat pentru propria siguranta cat si pentru cea a colegilor de echipa.

Atenti la detalii, cu elementele de safety bifate, ne lasam in coarda si sa ne vedem de treaba.

Ai de integrat o expozitie temporara intr-un mall sau de pus la punct un parc de aventura cu o tema SF? Tehnic vorbind, pentru implementarea unor decoruri care te dau pe spate sau macar iti starnesc curiozitatea, e suficient sa ai la dispozitie o diversitate de echipamente de care ai putea avea nevoie si sa stabilesti o coregrafie complexa dar fluida in care fiecare membru al echipei stie exact cand intra in scena si ce are de facut.

Probabil te-ai suprins cel putin o data in viata incercand sa intelegi cum a ajuns un echipament sau un obiect de dimensiuni impresionante care cantareste cateva tone, la inaltime. Iti explicam noi in detaliu cum, cati si in ce fel iti vom lifta echipamentul pentru a-l pozitiona acolo unde trebuie sa ajunga.

Suntem cu picioarele pe pamant mai tot timpul dar cu atat mai mult atunci cand trebuie sa asiguram zborul cuiva. Spectaculos presupune nu doar un set-up discret, integrat in peisaj ci si multa responsabilitate pentru persoana pe care o ridici la inaltime. Relaxarea subiectului si postura acestuia in timpul zborului reflecta munca bine facuta a unei intregi echipe.

Contactează-ne pentru detalii

Ai un proiect?

Contactează-ne